9,4

Muizenbestrijding Amsterdam

Muizenbestrijding Amsterdam: professionele ongediertebestrijding op maat

U wilt geen muizen in huis hebben. Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Muizen vestigen zich graag in kantoren, huizen en schuren wanneer zij er een prettig plekje van kunnen maken. Wilt u van de muizen af, dan is de muizenbestrijding in Amsterdam de juist oplossing. U weet dan zeker dat het probleem professioneel opgelost wordt. Maar laten we eerst eens kijken naar de aard van het probleem, de omvang en de vraag wat u zelf kunt doen aan muizenbestrijding in Amsterdam.

Wilt u direct van uw muizenprobleem af? VKP is 24/7 bereikbaar op 085 30 35 290.

Hoe ontstaat een muizenprobleem in huis?

Voor een muizenprobleem is een combinatie van slechts drie factoren nodig. Voedsel, water en onderdak. Wanneer deze drie elementen aanwezig zijn, kunnen muizen een complete ramp worden. En dat is lang niet altijd zo makkelijk te voorkomen. Uiteraard kunt u het huis zo goed mogelijk opruimen en vochtige plekken verhelpen, maar muizen hebben scherpe tanden. Daarmee kunnen ze ook in de kasten komen en dan wordt alsnog aan de drie eisen voldaan.

Een muizenprobleem begint nooit met een complete kolonie. Deze knagers planten zichzelf in hoog tempo voort en kunnen gemakkelijk zes muisjes per nest krijgen. Dat betekent dat u nu misschien vier muizen heeft, maar dat dit er over een week dertig zijn. Als er genoeg voedsel is, blijft de muizenplaag namelijk alleen maar in omvang toenemen.

Waarom is een muizenplaag een echte ramp?

Een muisje kan er heel schattig uitzien. Een muis in huis is al snel minder aandoenlijk. Maar meerdere muizen in huis of op kantoor, dat is een regelrechte ramp. Muizen zijn namelijk bijzonder onhygiënisch en verspreiden ziektes. Mede omdat zij met hun buik over de grond schuren en daardoor een lopende ziektekiem zijn. Niet iets dat u op kantoor of in huis wilt hebben dus.

Daar komt nog eens bij dat muizen veel knagen. Niet omdat zij dit leuk vinden, maar omdat hun tanden onophoudelijk groeien en geslepen moeten worden. Daarmee richten ze veel schade aan, voornamelijk op plekken waar u dit niet direct ziet. Het risico op kortsluiting is daarmee groot, net als monitoren die het ineens niet meer doen of lekkage op vervelende plekken.

Tot slot is de geur die een muizenplaag met zich meebrengt erg vies. Wanneer u echt veel muizen in huis heeft die overal plassen en poepen, is de geur na verloop van tijd niet meer te harden.

Kan ik zelf aan de slag met muizenbestrijding?

We zien steeds vaker dat vallen, complete elektromagnetische velden en gif ingezet worden als muizenbestrijding. Een prima oplossing wanneer er een of twee muizen in huis zitten, maar meestal is dit niet het geval.

Ook horen we vaak dat mensen de tip gekregen hebben om het huis beter schoon te maken. Dat is een bekend fabeltje, want ook in schone huizen komen muizen voor. Wanneer zij een weg naar een kast kunnen vinden, is er immers meer dan genoeg eten om een complete kolonie te voeden.

Wanneer er al sprake is van een muizenplaag waarbij meerdere muizen in huis of kantoor wonen, is het noodzakelijk dat het probleem grondig aangepakt wordt. Hoe zinvol is het verwijderen van drie muizen wanneer het nest blijft bestaan, vol met jongen? Niet, want binnen een paar dagen lopen de muizen net zo hard over het bureau of het aanrecht, met alle mogelijke gevolgen nadien.

Hoe voorkom ik een muizenplaag?

Als experts op het gebied van muizenbestrijding in Amsterdam helpen we u graag met het voorkomen van de plaag, want de preventie is immers altijd beter dan bestrijding. Hoewel we het beste advies kunnen geven wanneer we uw vastgoed gezien hebben, kunnen we een aantal vaste regels aangeven:

  • Zorg voor zo weinig mogelijk kieren, spleten en andere toegangspunten in huis
  • Plaats geen open verpakkingen op het aanrecht of in de kast
  • Controleer regelmatig op sporen, vooral op de vloer
  • Laat geen etenswaren of drinken staan wanneer u gaat slapen

Nog een tip: zet het eten en drinken van uw hond of kat ook weg wanneer u gaat slapen. Ook dit is voor een muis een heerlijk maaltje en meer dan genoeg om op te overleven.

Waarom muizenbestrijding in Amsterdam inschakelen?

Wanneer u last heeft van muizen, is professionele muizenbestrijding in Amsterdam de beste oplossing. Niet alleen omdat wij garantie geven op onze werkzaamheden (we gaan door tot de muizen allemaal weg zijn), maar ook omdat wij altijd kiezen voor een aanpak op maat. Zo zorgen we er graag voor dat er geen schade ontstaat aan uw huis of kantoor en garanderen we de veiligheid van alle mensen die hier zijn of komen. Dankzij onze effectieve aanpak, verwijderen we de muizen binnen korte tijd op de meest professionele manier. Kiest u voor muizenbestrijding in Amsterdam, dan weet u zeker dat u binnenkort geen last meer heeft van muizen. Wij helpen u uiteraard ook graag met preventie wanneer de muizen eenmaal bestreden zijn.

Direct aan de slag met VKP

Wilt u nu eindelijk echt verlost zijn van de muizen en wilt u geen halfslachtige oplossingen meer, die er alleen maar voor zorgen dat het bestrijden eindeloos lijkt te duren? Neem dan contact op met VKP voor professionele muizenbestrijding in Amsterdam. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kijken graag samen met u naar de beste oplossing. Wanneer wij zijn geweest, heeft ongedierte geen schijn van kans meer – en daar maken we ons graag hard voor. Mail ons vandaag nog op info@beukemapestcontrol.nl of bel ons op 085 30 35 290

 

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken