Muizenbestrijding Alphen aan den Rijn

9,4

Muizenbestrijding Alphen aan den Rijn

Muizenbestrijding Alphen aan den Rijn: effectief en snel

Woont u in Alphen aan den Rijn en heeft u last van een muizenplaag? Neemt u dan contact op met VKP Totaalonderhoud en wij helpen u snel en effectief van uw probleem af.

Hoe helpt muizenbestrijding Alphen aan den Rijn

Wij nemen een muizenplaag heel serieus. Zodra u contact met ons opneemt, komen wij binnen 24 uur bij u langs om het probleem te bekijken. Wanneer wij constateren dat u inderdaad last heeft van een muizenplaag, dan brengen wij een advies uit. Heeft ons advies invloed op uw verblijf in uw woning of kantoorpand? Dan laten wij u dit gelijk weten. We willen natuurlijk niet dat u voor onverwachtse zaken komt te staan.

Zodra u akkoord heeft gegeven op het advies van muizenbestrijding Alphen aan den Rijn, dan gaan we van start. In ons vakgebied ontkomen wij helaas niet aan het gebruik van biociden. Dit zorgt er namelijk voor dat wij uw probleem echt goed kunnen aanpakken. Wel zorgen wij er altijd voor dat wij enkel en alleen het strikt noodzakelijke gebruiken. U kunt er dus vanuit gaan dat wij niet meer dan nodig gebruiken en dat wij het doel daarmee altijd bereiken. Muizenbestrijding Alphen aan den Rijn werkt met vakkundige mensen die allemaal hun werk zeer professioneel uitvoeren. Heeft u vragen over onze manier van werken? Stel deze gerust tijdens onze kennismaking.

Hoe herkent u een muizenplaag?

Een muizenplaag wordt vaak helaas pas in een later stadium ontdekt. Dit heeft te maken met het feit dat muizen nachtdieren zijn waardoor u in de eerste instantie geen last van de plaag zult ondervinden. Wanneer muizen uw huis of kantoor uitkiezen, zijn ze vaak nog niet met veel. Muizen paren echter vaak waardoor zij tot wel tien keer per jaar een nest kunnen hebben. Een gemiddeld nest bestaat uit 6 tot 8 jongen en daardoor ontstaat zeer snel een echte muizenplaag.

U herkent deze plaag aan: spullen zijn kapot geknaagd, zoals draden en snoeren en er is een grote kans dat u in uw kastjes kleine zwarte uitwerpselen heeft gevonden. Dit is het teken dat u contact op moet nemen met muizenbestrijding Alphen aan den Rijn.

Wat kunt uzelf doen aan een muizenplaag?

Wanneer u eenmaal een muizenplaag heeft, is het lastig om dit zelf op te lossen. De gemiddelde middelen die beschikbaar zijn voor particulier gebruik, gaan niet meer helpen wanneer u al een muizenplaag heeft. U kunt natuurlijk wel proberen om een muizenplaag te voorkomen:

  • Sluit verpakkingen van etenswaren goed af
  • Zorg ervoor dat er geen etensresten rondslingeren
  • Maak gebruik bij de deuren van deurborstels
  • Kijk goed of er geen kleine gaatjes of holletjes zijn waar muizen zich in kunnen nestelen

Heeft u bovenstaande tips allemaal uitgevoerd en toch last van muizen? Laat muizenbestrijding Alphen aan den Rijn u helpen!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken