9,4

Kraaien verjagen

Kraaien vinden we overal in Nederland terug. En dat betekent direct ook dat de problemen door overlast van kraaien overal terug te zien zijn. Vooral de scherpe snavels van deze vogels zorgen voor problemen, want zij maken bijzonder veel kapot. En laten we eerlijk zijn; het is nooit één kraai. Kraaien komen in grote groepen, maken overal nesten en richten schade aan waar u vervolgens weer mee aan het werk moet.

Veel voorkomende schade is beschadigd isolatiemateriaal en andere materialen. Ook verstoppen zij dakgoten, regenpijpen en schoorstenen door het maken van nesten en brengen zij flinke stankoverlast met zich mee. Zeker wanneer het gaat om een grotere groep kraaien.

Kraaien verjagen

Kraaien verjagen kan op verschillende manieren. Bij VKP hebben we alle kennis in huis om direct op zoek te gaan naar de oplossing die het beste binnen uw budget past. Neem vandaag nog contact met ons op om de kraaien effectief te verjagen. We zijn 24/7 bereikbaar, zodat u ook met uw spoedgevallen bij ons terecht kunt. Als expert kunnen we u direct adviseren over het plaatsen van netten, lasers of zelfs het inzetten van een valkenier om het probleem op te lossen. Niet alleen voor morgen, maar ook voor de langere termijn uiteraard.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken