9,4

Kauwen verjagen

Kauwen worden vaak foutief aangemerkt als kleine kraaien, maar het is een andere vogelsoort. Voor de schade maakt het overigens vrij weinig uit, want de schade door kauwen is vergelijkbaar met de schade die kraaien aanrichten. Vernieling, vervuiling en stankoverlast zijn veel genoemde problemen die met een kauwenplaag voorkomen.

Om de problemen – en de kosten – in de hand te houden, is het belangrijk dat er op tijd ingegrepen wordt. Maar het moet wel op wettelijk toegestane wijze gebeuren, want zomaar wilde vogels aanpakken in Nederland, dat is verboden.

Inzetten van vogelwering tegen kauwen

Kauwen zijn vervelende vogels en richten veel schade aan. Bij VKP hebben we tal van manieren om effectieve vogelbestrijding in te zetten, om zo het probleem van de kauwen te reduceren of volledig op te lossen. Met onze jarenlange ervaring en branchekennis kunnen we altijd een oplossing vinden die perfect aansluit op uw situatie en budget. Wilt u meer weten of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons dan, ongeacht welke vogelsoort hinderlijke problemen met zich meebrengt is VKP de professional die u snel, vakkundig en goedkoop van uw problemen af kan helpen. Zo wordt de overlast aanzienlijk minder en bespaart u fiks op de kosten voor onderhoud en reiniging.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken