9,4

Kakkerlakken Amsterdam bestrijden

Plaag van Kakkerlakken in Amsterdam?

Kakkerlakken, het klinkt net zo vies als dat het is. Kakkerlakken in Amsterdam, thuis of op kantoor is niet zo lastig te verkrijgen, maar is wel heel lastig om vanaf te komen. Een kakkerlakken plaag in Amsterdam heeft u zo, maar hoe herkent u dit en hoe komt u er weer vanaf? Wij helpen u graag verder.

Kakkerlakken in Amsterdam, hoe herkent u ze?

Kakkerlakken zijn gek op donkere plekken, kiertjes en spleten. U zou het misschien niet denken, maar kakkerlakken neemt u vaak zelf mee naar huis. Kakkerlakken kruipen graag tussen spullen. Zo kunnen ze mee naar huis komen in uw tas, koffer of andere spullen.

Een plaag van kakkerlakken komt voornamelijk omdat kakkerlakken zich enorm snel voortplanten. Vrouwelijke kakkerlakken dragen pakketjes van eitjes met zich mee. In die pakketjes kunnen wel dertig eitjes zitten. Uit die eitjes komen nimfen, baby kakkerlakken, en zodra deze vijf keer zijn verveld zijn ze volwassen en kunnen ook zij weer 30 eitjes gaan leggen. Zo zorgt de kakkerlak ervoor dat ze zich heel snel kunnen voortplanten en verspreiden.

De bron van de kakkerlakkenplaag hoeft niet altijd bij u te zitten. Wanneer de buren last hebben van een kakkerlakkenplaag is de kans zeer groot dat u deze kakkerlakken in bijvoorbeeld Amsterdam ook krijgt.

Kakkerlakken hebben geen eisen

Een kakkerlak in Amsterdam is al snel tevreden met het leven. Als het een warme vochtige plek heeft dan is het al goed. De temperatuur die wij vaak hanteren in huis, tussen de 20 en 25 graden, is de ideale warmte temperatuur voor de kakkerlakken in Amsterdam. Kakkerlakken hebben niet heel veel nodig, een maand zonder eten overleven ze met gemak. Er is ook niet iets wat ze per se moeten eten. Kakkerlakken in Amsterdam eten alles, van stof tot aan etensresten en een druppel vet dat is achtergebleven.

De gedaanteverwisseling van kakkerlakken

Wanneer een kakkerlak wordt geboren ziet het er al net zo uit als een volwassen kakkerlak. Het enige grote verschil is dat een nimf nog een aantal keren moet vervellen. Wanneer ze vervellen, vijf tot acht keer, laten ze een stuk van hun huid achter. Deze huid stinkt en is enorm schadelijk voor de gezondheid van de mens.

Na vijf tot acht keer vervellen zijn de baby kakkerlakken volwassen en kunnen zij zich ook voortplanten. Dit proces duurt maar 2 maanden! Vandaar dat kakkerlakken in Amsterdam ook heel snel een plaag worden.

Kakkerlakken stinken

Kakkerlakken signaleer je eigenlijk heel snel. Afgezien van het feit dat ze erg snel over de vloer kunnen schieten, laten ze ook een bepaalde geur achter. Een geur die vreselijk stinkt en bijna niet uit je huis te krijgen is. Voorkom deze overlast en schakel een expert in.

    

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken