9,4

Houtherstel uit laten voeren door een professional

Houtherstel uit laten voeren door een professional

Wanneer houten balken aangetast zijn, er gaten in muren of planken zitten en er duidelijk sprake is van aantasting, dan is het zaak om hiermee aan de slag te gaan. Wat heeft gezorgd voor de schade aan het hout en hoe kan dit het beste bestreden worden? Daarna is het de vraag wat u met het hout doet. In sommige gevallen is het vervangen gemakkelijk te realiseren. In andere gevallen is dit absoluut niet mogelijk. In dat geval is houtconservering of houtherstel een betere optie.

Houtherstel laat u alleen uitvoeren door een expert. Op die manier weet u zeker dat het op de juiste manier ingezet wordt én tegelijkertijd weet u zeker dat er verder gekeken wordt dan alleen houtherstel. Wat moet er nog meer gebeuren om ervoor te zorgen dat uw woning of bedrijfspand weer in optimale staat is? VKP helpt u graag verder als expert op dit gebied, inclusief de bestrijding van het ongedierte dat voor de houtschade gezorgd heeft. Zo heeft u bij ons altijd een volledige oplossing op maat en bent u écht verder geholpen.

Wanneer houtherstel?

Houtherstel wordt gebruikt voor houten gedeeltes die niet verwijderd kunnen of mogen worden. En uiteraard wanneer dit de goedkoopste oplossing is en het niet nodig is om complete balken of vloeren te verwijderen. Wanneer het gaat om beperkte aantasting of schade die gerepareerd kan worden, dan passen we graag houtherstel voor u toe.

We kijken altijd eerst naar de situatie. Hoe ernstig is de schade aan het hout? In hoeverre kan dit gemakkelijk hersteld worden en is er meer schade aan het overige hout, of zijn de insecten nooit zo ver gekomen?

Daarna stellen we een behandeling voor het houtherstel toe waarbij we tegelijkertijd uw budget in de gaten houden. U mag van ons altijd een vrijblijvende offerte op maat verwachten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Als expert met alle branchekennis, materialen en mensen kunnen we u garanderen dat we altijd oplossingen op maat kunnen vinden. Ongeacht of het gaat om uw bedrijfspand, woning of een ander gebouw waarin houtherstel toegepast moet worden.

Schakelt u de expert in voor houtherstel?

Na aantasting of andere vormen van houtschade is het tijd om de situatie in kaart te brengen. Kan het hout hersteld worden? Dan is het belangrijk dat de expert op tijd ingeschakeld wordt, om zo de kosten in de hand te houden. Neem vandaag nog contact op met VKP zodat we u direct professioneel en betaalbaar kunnen helpen. U bereikt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch. Wanneer u liever een mail stuurt, stuurt u deze dan naar info@vkptotaalonderhoud.nl.

Houtherstel

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken