9,4

Aanleg en reparatie van regenpijpen

Aanleg en reparatie van regenpijpen

U staat er niet altijd bij stil, maar regenpijpen vervullen een belangrijke functie bij het beschermen van een pand. De regenpijpen zijn bevestigd aan de dakgoot en zorgen voor de juiste afvoer van het hemelwater. Wanneer de regenpijpen beschadigd zijn – of zelfs volledig missen – loopt het hemelwater vaak langs het gebouw omlaag. Of het landt rechtstreeks op de grond, waarna het alle kanten opspat. Regenpijpen zijn dus onmisbaar. Ongeacht of het gaat om uw woning, uw bedrijfspand of een volledig gebouw dat door een VvE onderhouden moet worden. Maar zelf aan de slag met de reparatie en het onderhoud van uw regenpijpen, daar heeft u ongetwijfeld de tijd niet voor. Dat is waarom we u graag verder helpen.

Professionele aanleg van regenpijpen loont

Wanneer het gaat om de aanleg van regenpijpen, dan wijzen we graag op onze professionele werkwijze en de hoogkwalitatieve materialen die we gebruiken. Daar hebben we een reden voor. Wanneer u regenpijpen aan laat leggen rond uw pand, dan wilt u dat u de komende jaren gewoon blind kunt rekenen op de regenpijpen. Dat is waarom kwaliteit hoog in het vaandel staat bij ons.

Uiteraard kunnen ook de beste regenpijpen beschadigd raken. Tijdens een storm bijvoorbeeld, of door verstopping plus een flinke vorst. Dat is waarom we de reparatie van regenpijpen ook graag voor onze rekening nemen.

Heeft u een groter pand en is er regelmatig onderhoud nodig aan de afvoer, regenpijpen, gevel en misschien zelfs de cv-ketel? Bel ons dan. VKP is een totaalonderhoudsbedrijf, wat concreet betekent dat we het volledige onderhoud aan elk pand voor u kunnen regelen.

Snelle service bij problemen met uw regenpijpen

Heeft u acute problemen met uw regenpijpen en ziet u dat het hemelwater langs uw pand lekt, of hebben klanten en andere bezoekers last van de problemen met uw regenpijpen? Schakel ons dan direct in, voordat er meer schade ontstaat of de hinder te groot wordt. Wij zorgen er altijd voor dat onze specialisten binnen korte tijd voor uw deur staan, om direct aan de slag te gaan met de regenpijpen. We rekenen géén voorrijkosten en zijn gewoon 24/7 beschikbaar, zodat u altijd bij ons terecht kunt voor uw onderhoud, aanleg of reparatie van regenpijpen en dakgoten.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Zoekt u een ervaren bedrijf voor de aanleg en reparatie van uw regenpijpen, of moet er een compleet systeem aangelegd worden voor hemelwaterafvoer? Schakel ons dan in. VKP heeft jarenlange ervaring, de juiste materialen en specialisten die graag voor u aan het werk gaan. Mail ons vandaag nog op info@vkptotaalonderhoud.nl of bel ons zodat we direct de mogelijkheden door kunnen nemen of een monteur langs kunnen sturen voor de acute gevallen.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken