9,4

Vogels weren met spandraad

Vogels op uw woning of bedrijfspand, dat is vervelend. Vogelnesten zijn een bron van bacteriën en ongedierte en alle uitwerpselen maken het er ook niet fraaier op. Vogels verjagen is geen optie, u heeft geen tijd om constant het dak op te klimmen immers. Vogels weren met spandraad is een geschikte oplossing voor de meeste gebouwen. Dit systeem werkt met bedrading die bedekt is met nylon en wordt strak gespannen op het dak van het gebouw. Het is nauwelijks zichtbaar en bijzonder effectief, omdat de vogels op die manier niet meer op het dak komen zitten. Dus geen nesten en geen uitwerpselen over de gevel meer!

VKP is expert op het gebied van vogelwering. We helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing om de vogels van uw gebouw te weren. Dat bespaart aanzienlijk op de kosten voor het onderhoud en het beschermt uw gebouw én personeel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rond vogels weren met spandraad? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons gemakkelijk 24 uur per dag op 085-0482973. We informeren u graag over alle manieren van vogelwering waarmee we u kunnen helpen.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken