Vogels weren met spandraad

Heeft u een probleem, een plaag of moet er onderhoud verricht worden?

Wacht dan niet te lang en schakel ons vandaag nog in, zodat de omvang beperkt kan blijven. Mail ons direct op info@vkptotaalonderhoud.nl of bel naar 085 – 30 35 290 zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen. Bij VKP bent u altijd in goede handen. Ons team staat voor u klaar!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken

Vogels op uw woning of bedrijfspand, dat is vervelend. Vogelnesten zijn een bron van bacteriën en ongedierte en alle uitwerpselen maken het er ook niet fraaier op. Vogels verjagen is geen optie, u heeft geen tijd om constant het dak op te klimmen immers. Vogels weren met spandraad is een geschikte oplossing voor de meeste gebouwen. Dit systeem werkt met bedrading die bedekt is met nylon en wordt strak gespannen op het dak van het gebouw. Het is nauwelijks zichtbaar en bijzonder effectief, omdat de vogels op die manier niet meer op het dak komen zitten. Dus geen nesten en geen uitwerpselen over de gevel meer!

VKP is expert op het gebied van vogelwering. We helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing om de vogels van uw gebouw te weren. Dat bespaart aanzienlijk op de kosten voor het onderhoud en het beschermt uw gebouw én personeel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rond vogels weren met spandraad? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons gemakkelijk 24 uur per dag op 085-0482973. We informeren u graag over alle manieren van vogelwering waarmee we u kunnen helpen.

Schakel ons nu nog in voor Vogels weren met spandraad

Heeft u een probleem, een plaag of moet er onderhoud verricht worden? Wacht dan niet te lang en schakel ons vandaag nog in, zodat de omvang beperkt kan blijven. 

Bij VKP bent u altijd in goede handen. Ons team staat voor u klaar!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken