9,4

Duivennetten om duiven te weren

Duiven kunnen een flink probleem vormen wanneer zij constant in de dakgoten gaan zitten, onder de luifels kruipen of zelfs uw gebouw binnendringen. De schade die door de duiven aangebracht wordt, loopt jaarlijks in de miljoenen euro’s. Maar zomaar aan de slag met het bestrijden van duiven, dat is niet toegestaan. Wilde vogels zijn namelijk beschermd in Nederland.

Duivennetten zijn een praktische, goedkope en gemakkelijk in te zetten oplossing. De duivennetten worden gebruikt als een barrière. De luifel wordt overspannen, de dakgoot wordt beschermd en schuilplaatsen voor duiven worden onbereikbaar gemaakt door het inzetten van duivennetten. Nog een voordeel; de netten zijn in de meest uiteenlopende kleuren te verkrijgen, zodat zij totaal niet opvallen. VKP helpt u graag van uw duivenprobleem af door de netten op professionele wijze te plaatsen op de plekken waar de duiven net iets te graag komen.

Waarom kiezen voor duivennetten?

Duivennetten hebben tal van voordelen. Allereerst zijn ze bijzonder flexibel en kunnen ze overal geplaatst worden. U bespaart daarnaast flink op de kosten, omdat de duiven geen schade meer aan kunnen brengen en u kosten bespaart op de reiniging van uw gebouwen en objecten.

Uiteraard voldoen al onze duivennetten aan de regelgeving en wordt uitsluitend hoogkwalitatief materiaal gebruikt. En kiest u voor VKP, dan kunt u er uiteraard op rekenen dat de nazorg ook helemaal in orde is. Ons doel is u te helpen bij het oplossen van uw duivenprobleem. Niet alleen vandaag, maar ook de komende maanden en jaren.

Weerbestendig en altijd inzetbaar

De duivennetten zijn gemaakt van materialen die uv-bestendig zijn en in elk weerstype gebruikt kunnen worden. U kunt de netten dus gewoon altijd laten hangen. Het bevestigingsmateriaal is gemaakt van rvs-elementen, waardoor deze ook bestand zijn tegen nagenoeg alles. De vogels zelf hebben overigens niets te lijden van de duivennetten; zij kunnen alleen niet meer op de plekken komen waar zij graag willen zitten, slopen of slapen.

Duivennetten inzetten om uw duivenprobleem op te lossen

Als professioneel bedrijf helpen we u graag bij het oplossen van uw vogelprobleem. Wij kunnen direct beginnen met het monteren van de duivennetten, of een van de vele andere oplossingen die aanwezig zijn om vogels te weren. Bel direct voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken