9,4

Wespennest in Delft bestrijden

Wespennest in Delft laten verhelpen door de expert

Een wespennest in Delft is vervelend. Vooral als de wespen daardoor veel in uw tuin aanwezig zijn en het leven buiten daardoor verstoren. Wespen zijn niet gevaarlijk, mits u niet allergisch bent, maar het kan er wel voor zorgen dat het de pret om buiten te zijn verstoord.

Het probleem is makkelijk op te lossen wanneer u een wespennest in Delft heeft. Neem contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Wespennest Delft, ook het volgende seizoen inspecteren wij

Een wespennest in Delft laten verwijderen kunt u het allerbeste laten doen door mensen die er verstand van hebben. VKP Totaalonderhoud heeft al meer dan tien jaar ervaring in het bestrijden van wespen en dus ook in wespennesten in Delft. Daarnaast bieden we nog een garantie. Het volgende seizoen komen we aan het begin weer langs, om zeker te zijn dat u nog steeds wespvrij bent.

Hoe herkent u een wespennest?

Een wespennest is lastig te ontdekken. Wespen bouwen hun nesten namelijk nooit in het zicht, maar op afgelegen plekken. Ze kunnen heel goed door kleine kieren en knagen zich een weg door spouwmuren en isolatie heen. Pas wanneer de wespen al met heel veel zijn, en het tijd is om lekker buiten te zitten, gaat u ze vaak pas opmerken.

In het begin van de lente gaat de koningin haar nest opbouwen. Wanneer zij de eitjes heeft gelegd en deze zijn uitgekomen, groeien de larven uit tot wespen, ofwel werksters. Deze werksters nemen de taak over van het bouwen van het nest zodat de koningin zich kan focussen op de eitjes. Wanneer het zomer is, rond juli en augustus, zijn de werksters klaar met het nest en gaan zij erop uit. Net het moment dat we allemaal graag massaal naar buiten trekken.

Zelf een wespennest bestrijden

Ondanks dat een wespennest in Delft niet gevaarlijk is, tenzij u allergisch bent, is het niet verstandig een wespennest zelf te bestrijden. Dit heeft meerdere redenen:

  • De plek waar het wespennest zit is vaak op een grotere hoogte waardoor het gevaarlijke situaties kan uitlokken.
  • Wanneer wespen zich bedreigd voelen, kunnen ze agressief reageren.
  • Huis-, tuin- en keukenmiddeltjes helpen niet om een heel nest te bestrijden.
  • Vaak heeft men de neiging de ingang van het wespennest Delft te blokkeren, doe dit niet! De wespen komen erdoorheen en zijn dan boos.

Het is dus niet handig om zelf een wespennest te bestrijden. U kunt daarom ook altijd onze hulp inschakelen, wij komen graag binnen 24 uur na uw telefoontje bij u langs. Belt u voor 12 uur? Dan komen we dezelfde dag! Met onze ervaring kunnen wij u helpen om van dit probleem af te komen en bieden u daarna ook nog de nacontrole aan zodat u ook volgend seizoen zonder wespen kunt genieten van uw tuin.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken