9,4

Pestcontrol Den Haag

Zoekt u professionele pest control in Den Haag? Wij helpen u graag

Heeft u last van ongedierte? Of denkt u ongedierte te hebben in huis of uw kantoorpand? Dan is het verstandig een professionele pest control in te schakelen. Een specialist pest control in Den Haag of ergens anders in Nederland gezocht? Zoek niet verder, VKP Totaalonderhoud helpt u verder. 

Wat bestrijdt een pest control in Den Haag?

Woont u in Den Haag toevallig aan het water? U heeft dus meer kans op een rattenplaag. Woont u in een oud houten huis? Dan ligt houtworm op de loer. Een pest control komt ook in Den Haag en kan u dus van deze problemen afhelpen! Het is belangrijk dat ongedierte op tijd wordt gesignaleerd en direct actie op ondernomen wordt. Hoe eerder hoe beter zodat er niet nog meer schade aan uw huis, pand of gezondheid kan ontstaan. 

Ongedierte bestrijden door een professional

Ongedierte kunt u zelf proberen te bestrijden, weet wel dat één muisje makkelijker te bestrijden is dan een heel nest. Daarnaast zijn de huis-, tuin- en keukenmiddeltjes of de tips van oma niet voldoende om definitief af te kunnen rekenen met ongedierte. 

Pest control in Den Haag kan u helpen om definitief van uw probleem met ongedierte af te komen. Met meer dan tien jaar ervaring in het bestrijden van ongedierte weten wij wat nodig is om het probleem goed aan te pakken. 

Waarom kiest u voor ons?

Onze pest control in Den Haag en omstreken voeren wij uit door middel van een nauwkeurig stappenplan. Dit zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat de volgende stap is in het bestrijden van het ongedierte bij u thuis of op kantoor. Kiest u voor ons? Dan weet u in ieder geval zeker dat: 

 • U een offerte op maat ontvangt, uiteraard gratis;
 • U altijd garantie krijgt op onze werkzaamheden;
 • Wij geen voorrijkosten berekenen wanneer we bij u langs komen;
 • U te allen tijde een professioneel advies op maat van ons ontvangt;
 • Wij uiterst secuur omgaan met het gebruik van biociden;
 • U 24 uur per dag met ons contact kunt opnemen;
 • Wij u als een prioriteit zien en daarom altijd een snelle service bieden. 

Onze Dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen
 • Altijd bereikbaar voor vragen
 • Geen voorrijkosten
 • Aangesloten bij NVPB
 • Snelle service voor alle klanten
 • Altijd deskundig advies
 • Klanttevredenheidscijfer 9,8

Met kennis voeren wij de pest control in Den Haag uit!

En uiteraard ook op andere plekken in Nederland. Of u nu een plaag heeft op kantoor of thuis, wij weten hoe we dit moeten aanpakken. Het team van VKP wordt wekelijks bijgeschoold en is dus up-to-date van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het bestrijden van ongedierte. 

Als u ons belt voor een afspraak voor pest control in Den Haag, dan komen wij binnen 24 uur bij u langs. Belt u voor 12 uur in de middag? Dan komen wij dezelfde dag nog bij u langs.

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Informatie, gratis offerte en advies

Stuur ons een bericht

Klanten vertellen

Lees hoe anderen onze service ervaren.

Geweldig snel geholpen. Binnen een dag was onze boerderij geïnspecteerd op houtworm de volgende dag stonden er 3 vakmannen met een hoogwerker om onze boerderij houtworm vrij te krijgen! Helemaal top echt een aanrader.

    

Super bedrijf met top mensen. Al aan de telefoon wordt je zeer prettig te woord gestaan en de collega hier ter plaatse was ook ontzettend vriendelijk, sympathiek en professioneel. Dikke aanrader.

    

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken