Ongedierte in de logistiek

Heeft u een probleem, een plaag of moet er onderhoud verricht worden?

Wacht dan niet te lang en schakel ons vandaag nog in, zodat de omvang beperkt kan blijven. Mail ons direct op info@vkptotaalonderhoud.nl of bel naar 085 – 30 35 290 zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen. Bij VKP bent u altijd in goede handen. Ons team staat voor u klaar!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken

Ongedierte in de logistiek

Ongedierte in de logistiek kan een enorm probleem zijn als u er niet snel iets aan doet. Heeft u de aanwezigheid van ongedierte ontdekt in uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op. Onze gespecialiseerde medewerkers bestrijden diverse soorten ongedierte, snel en effectief!

Schade door ongedierte in de logistiek

Heeft u een onderneming in de logistiek? Dan is ongedierte natuurljk niet welkom binnen uw gebouw en op uw terrein. Ongedierte kan grote gevolgen hebben voor uw logistieke onderneming. Natuurlijk verwacht uw klant dat u de goederen met grootste zorg behandelt. Vervuiling of schade door plaagdieren is dan ongewenst.

Wilt u ongedierte voorkomen? Dan kunt u het best samenwerken met een ongedierte bestrijdingsdienst. Onze gespecialiseerde medewerkers controleren preventief en bestrijden eventuele plagen effectief.

Ongedierte bestrijden in de logistiek

Als u een logistieke onderneming heeft wilt u uw opgeslagen goederen uiteraard goed beschermen tegen indringers zoals muizen, materiaalaantasters en voorraadinsecten. De economische schade kan enorm zijn bij een plaag van ongedierte. Producten en verpakkingen kunnen onbruikbaar worden door vraat en besmetting. Voor u het weet moeten honderden aangetaste pallets vernietigd worden. Dat heeft grote financiële gevolgen. Die wilt u natuurlijk graag voorkomen.

Schade als gevolg van ongedierte is altijd meer dan alleen materieel en financieel. Ongedierte bezorgt u ook een slechte reputatie. Vaak heeft ongedierte dan ook verlies van zakenrelaties en klanten tot gevolg. Daarnaast kunnen plaagdieren zorgen voor andere manieren van overlast. ze kunnen (ernstige) ziektes verspreiden wanneer uw medewerkers in aanraking komen met hun uitwerpselen.

Samenwerken in preventie van ongedierte

Ongedierte verspreidt zich razendsnel. Tegen de tijd dat u in de gaten heeft dat u ergens last van heeft is het vaak al te laat. Dat kan grote gevolgen hebben voor uw logistieke onderneming. Daarom is het belangrijk preventief te werk te gaan. Als u samenwerkt met een ongedierte bestrijdingsdienst voorkomt u een hoop ellende en financiële zorgen.

Heeft u een onderneming in de logistiek? Zorg er dan voor dat u samenwerkt met een onze gespecialiseerde medewerkers die uw gebouw en de opgeslagen goederen regelmatig preventief controleren. Ons jonge en enthousiaste team weet exact wat het moet doen om uw bedrijf te beschermen. Zo weet u zeker dat u straks geen overlast hebt van besmettingen of plagen.

Wij adviseren u tijdens onze inspecties graag welke voorzieningen kunnen bijdragen aan het weren van ongedierte. Zo beschermen wij u tegen nadelige gevolgen van ongedierte en de schade die ze bij uw logistieke onderneming kunnen veroorzaken. Met onze maatregelen maakt ongedierte geen kans om (grote) schade aan te brengen aan uw bedrijfsmiddelen of goederen.

Voorkomen is altijd beter

Als u preventief te werk gaat heeft u minder snel last van ongedierte. Vaak wordt er echter gewacht tot er echt een probleem is. De plaag heeft zich dan helaas al uitgebreid en de schade is onnodig groot. Ongedierte plant zich razendsnel voort en vreet aan alles wat het tegenkomt.

Wilt u een plaag voorkomen? Houd uw bedrijf dan goed schoon. Een rommelige vloer is een paradijs voor ongedierte. Voorzie uw roldeuren van nieuwe deurrubbers zodat ze goed aansluiten op de vloeren. Laat buitendeuren niet langdurig openstaan en zorg ervoor dat ramen goed sluiten. Laat lekkages zo snel mogelijk verhelpen om grote schade te voorkomen.

Heeft u toch een probleem? Onze goed getrainde medewerkers voorkomen niet alleen, maar helpen u ook met het bestrijden van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Noord Holland

Ongedierte bestrijden in de logistiek is één van onze gespecialiseerde diensten. Wij werken in heel Noord Holland. Heeft u een logistieke onderneming in Amsterdam, Haarlem, Zaanstad, Alkmaar of Purmerend? Dan helpen onze gespecialiseerde medewerkers u bij calamiteiten direct! Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten.

Schakel ons nu nog in voor Ongedierte in de logistiek

Heeft u een probleem, een plaag of moet er onderhoud verricht worden? Wacht dan niet te lang en schakel ons vandaag nog in, zodat de omvang beperkt kan blijven. 

Bij VKP bent u altijd in goede handen. Ons team staat voor u klaar!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken