9,4

Muizenbestrijding Den Haag

Muizenbestrijding Den Haag: 24 uur per dag bereikbaar

Doordat muizen veel paren, bestaat een muizenplaag niet uit een paar muizen, maar dit kan uitlopen tot 10 nestjes per jaar. Muizen krijgen gemiddeld 4 tot 8 jongen per keer, dus reken maar uit! Helaas valt een muizenplaag niet altijd meteen op. Ze zijn alleen in de nacht actief en ze maken holletjes op onzichtbare plekken die ze kunnen bereiken via de allerkleinste gaatjes. Vaak wanneer de plaag zichtbaar wordt: kapotte producten, doorgebeten snoeren en zwarte kleine uitwerpselen bijvoorbeeld in kastjes, dan is de muizenplaag al gevorderd. Huis-, tuin- en keukenmiddeltjes gaan u niet van het probleem afhelpen en daarom is het tijd om de muizenbestrijding Den Haag in te schakelen!

Het bestrijden van muizen in Den Haag

Vaak denken mensen die verhuizen naar een nieuwbouwwijk dat zij zich over een muizenplaag geen zorgen hoeven te maken. Helaas is dit niet juist. Muizen leven graag in kiertjes en gaatjes. Wanneer er volop wordt gebouwd en gegraven, wordt hun schuilplek verstoord. De muizen gaan dus op zoek naar een nieuwe plek waar zij zichzelf kunnen voortplanten.

Een muizenplaag is, naast het gevaar voor ziektes doordat bacteriën overgebracht worden, ook op een andere manier gevaarlijk. Wanneer muizen gaan knagen aan snoeren en draden, kan er brand ontstaan in uw woning. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u de muizenbestrijding in Den Haag op tijd inzet.

Een muizenplaag in uw huis

Wist u dat muizen de meest voorkomende soort ongedierte zijn in huizen? Muizen zijn ook schadelijk voor uw gezondheid. De buik van een muis sleept over de grond en door zijn eigen urine. Zo verspreiden zij verschillende bacteriën waar u ernstig ziek van kunt worden, waaronder salmonella. Het is daarom van belang dat u actie onderneemt zodra u een muizenplaag ontdekt. Muizenbestrijding Den Haag is altijd bereikbaar (24/7) en kan op zeer korte termijn bij u langskomen om ervoor te zorgen dat u geen last meer heeft.

Kom snel van uw muizenplaag af!

Wanneer u een muizenplaag heeft, op kantoor of thuis, dan wilt u daar uiteraard efficiënt vanaf. En het liefst zo snel mogelijk. Muizenbestrijding Den Haag begrijpt dat en wil u graag helpen om uw huis of kantoor muisvrij te maken. Wij komen langs om het probleem te bestrijden maar ook na afloop controleren wij nogmaals om er zeker van te zijn dat u echt verlost bent van het muizenprobleem.

Muizenbestrijding Den Haag geeft u graag een tip van ons om een muizenplaag te voorkomen: zorg dat kleine gaatjes, hoe klein dan ook, opgevuld worden. Voorzie deuren in huis en op kantoor van deurborstels zodat ze echt geen ruimte vinden om naar binnen te kunnen. Ruim etensresten altijd goed op en zorg dat verpakkingen die open zijn op een correcte manier worden afgesloten. U geeft de muis zo minder kans om zich te voeden of te nestelen en daardoor dus uit te groeien tot een echte muizenplaag!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken