9,4

Muizenbestrijding Breukelen

Muizenbestrijding Breukelen: geen voorrijkosten

U vindt overal in huis kleine zwarte uitwerpselen en heeft ook al gesignaleerd dat er overal objecten en producten kapot zijn gemaakt. U ziet knaagsporen en weet daardoor zeker dat u last heeft van muizen. Wacht dan vooral niet nog langer, maar maak een afspraak met VKP Totaalonderhoud voor muizenbestrijding in Breukelen om dit vervelende en hardnekkige probleem op te lossen! Bel ons direct op 085 30 35 290 zodat we u uit de problemen kunnen helpen.

Bestrijding muizen in Breukelen doet u met een kundig team

Het bestrijden van muizen moet goed gebeuren. U wilt er tenslotte gewoon in één keer vanaf en niet maanden met dit probleem bezig zijn. Huis-, tuin- en keukenmiddeltjes gaan u bij een echte muizenplaag niet meer helpen. De muizen hebben zich inmiddels vermenigvuldigd waardoor er meer aan te pas moet komen dan de middeltjes die u als particulier kunt kopen. Muizenbestrijding Breukelen begrijpt dat uw probleem vervelend is. Naast dat het een gezondheidsrisico met zich meebrengt, kan het ook uw (zakelijke) reputatie schade. Muizen hebben nu eenmaal een imago van vies en onrein, en dit is zeer zeker niet onterecht!

Muizenbestrijding Breukelen helpt de hygiëne te herstellen

Muizen nemen van alles met zich mee. De buitenkant van de buik van een muis bevat vet en urinesporen en daarmee ook bacteriën. Doordat een muis met de buik over de grond sleept, is dit de manier waarop bacteriën verspreid worden. Muizen zitten op tafels, kastjes en leuningen, oppervlakten die u ook aanraakt waardoor u ziektes kunt oplopen. Muizen dragen soms salmonella met zich mee, daar is inmiddels van bewezen dat dit een risico is voor de gezondheid.

Niet alleen de buik van een muis brengt vuil met zich mee. Ook de zwarte kleine uitwerpselen die zij overal achterlaten, zitten vol met bacteriën. Een muis kan er misschien in eerste instantie schattig uitzien, voor uw gezondheid is het zeer schadelijk.

Voorkomen is beter dan bestrijden

Uiteraard is het voorkomen van een muizenplaag in Breukelen beter dan bestrijden. Daarom geeft VKP Totaalonderhoud u graag alvast wat tips:

  • Zorg dat muizen geen makkelijke toegang hebben: sluit gaten en kieren goed af
  • Laat geen etensresten slingeren: muizen voeden zich met zelfs de kleinste sporen van eten
  • Sluit verpakkingen van eten goed af: muizen maken hier graag gebruik van en komen op de geur af
  • Plaats deurborstels: de toegang voor muizen wordt een stuk lastiger

Heeft u bovenstaande tips van muizenbestrijding Breukelen allemaal al toegepast? Maar toch het vermoeden dat u last heeft van een muizenplaag, neemt u dan contact op. Het team van muizenbestrijding Breukelen staat altijd voor u klaar.

Herken de sporen van de muizen

Wilt u graag weten waar u op moet letten om zeker te weten dat u een muizenplaag heeft? Ook hier deelt VKP Totaalonderhoud bij muizenbestrijding in Breukelen graag wat tips over:

  • Houdt verpakkingen, producten en harde objecten in de gaten, muizen knagen hier graag aan
  • Check regelmatig snoeren en draden, ook deze gebruiken ze graag om te knagen waardoor er brandgevaar ontstaat
  • Maak regelmatig ene rondje langs kasten: check op zwarte kleine uitwerpselen

Heeft u iets ontdekt wat lijkt op muizen? Bel ons dan spoedig op!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken