9,4

Muizenbestrijding Alkmaar

Muizenbestrijding Alkmaar: kwaliteit gegarandeerd

Muizen kunnen voor heel wat overlast zorgen. Het is daarom dan ook van belang dat muizenbestrijding in Alkmaar op tijd wordt ingezet om het probleem te verhelpen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via 085 30 35 290.

Muizenbestrijding in Alkmaar brengt de hygiëne weer terug

Eén van de overlasten die muizen kunnen bezorgen is een probleem met hygiëne. Muizen verspreiden heel veel bacteriën door dat ze op hun lichaam vet, bacteriën en urinesporen met zich meedragen. Iedere plek waar zij vervolgens komen laten ze dit ook weer achter. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw gezondheid. Afgezien van het feit dat muizen onhygiënisch zijn, kunnen ze ook salmonella met zich meedragen en er dus voor zorgen dat u dit oploopt. Schakel daarom op tijd de hulp in van de muizenbestrijding Alkmaar!

Brandgevaar door muizenplaag

Muizen zijn knaagdieren en met hun scherpe tanden knagen zij zich een weg door alles heen. Ze doen dit om ervoor te zorgen dat hun tanden scherp en kort blijven. Een heel natuurlijk proces, echter niet fijn wanneer dit in uw huis of kantoor gebeurt. Naast dat muizen knagen aan spullen, etenswaren en andere producten, kunnen ze ook gaan knagen aan draden en snoeren. Dit laatste kan onveilige of zelfs gevaarlijke situaties opleveren. Wanneer snoeren en draden beschadigd zijn door het knagen van een muis is er een mogelijkheid dat er brand uitbreekt. Voordat het zover is kunt u de muizenbestrijding Alkmaar inschakelen.

Ziektes door een muis

Zoals eerder genoemd dragen muizen van alles met zich mee. Ze komen van buitenaf en niemand weet waar ze hebben gezeten voordat ze in uw huis of kantoor kwamen. Doordat muizen snel zijn en in grote getallen, verspreiden zij ziektes in een snel tempo. Dit komt doordat zij overal bacteriën achterlaten. Bacteriën waar u ziek van kunt worden.

Hoe herkent u overlast van muizen?

Muizen zijn snel en als u er één ziet, zijn er eigenlijk altijd meerdere. Ze maken gebruik van hele kleine gaatjes in uw huis of kantoor. Ondanks dat ze vaak niet erg groot zijn, kunnen ze wel hoog springen, tot wel 90 cm. Ze komen dus op meer plekken dan u waarschijnlijk denkt. Muizen verstoppen zich vaak op donkere plekken zoals in kastjes of gaten in de constructie van een gebouw. Hier kunnen ze rustig hun netjes maken om vervolgens met veel muizen uw huis of kantoor te bewonen. Het nadeel is dat muizen voornamelijk in de nacht leven. Daardoor wordt een muizenplaag vaak laat gesignaleerd. U signaleert het waarschijnlijk pas wanneer u kapotte spullen aantreft en de kleine zwarte uitwerpselen vindt. Dan is het vaak al te laat om er zelf nog iets aan te kunnen doen. Het is dan ook raadzaam zodra u bovenstaande punten herkent, een afspraak in te plannen met de muizenbestrijding Alkmaar om de muizenplaag professioneel aan te pakken.

Muizenbestrijding in Alkmaar binnen 24 uur bij u thuis of op kantoor

Muizenbestrijding Alkmaar komt, na uw melding, binnen 24 uur lang om te onderzoeken of u daadwerkelijk last heeft van een muizenplaag. Is dit het geval dan stellen wij een plan op om u zo snel mogelijk van dit probleem af te helpen. Schakel ons vandaag nog in en bel ons direct op 085 30 35 290!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken