9,4

Kakkerlakken Alkmaar bestrijden

Kakkerlakken in Alkmaar; voorkom een plaag!

Heeft u last van kakkerlakken? Grote kans dat dit de Duitse kakkerlak is die bij u op bezoek is. Groot nadeel: kakkerlakken komen nooit alleen waardoor een plaag al heel snel ontstaat! Wist u bijvoorbeeld dat kakkerlakken zich, in Alkmaar of waar ook in Nederland, enorm snel voortplanten?

Een vrouwelijke kakkerlak draagt een zogeheten ei-pakket bij zich. In zo’n pakket zitten ongeveer 30 eitjes, in een half jaar heeft de vrouwelijke kakkerlak ongeveer zes tot acht van deze ei-pakketten. De baby kakkerlakken, nimfen, zijn na 6 maanden geslachtsrijp en kunnen dan dus ook beginnen aan het voortplanten. Ziet u hoe snel een kakkerlakkenplaag kan ontstaan?

Kakkerlakken in Alkmaar? Zo weet u het zeker

Vermoedt u dat u kakkerlakken in Alkmaar heeft? Dat ontgaat u waarschijnlijk niet zo snel. De geur alleen al die kakkerlakken met zich meenemen is namelijk niet even makkelijk met een geurverfrisser weg te krijgen. Twijfelt u toch? Onderstaand een aantal tips waar u kakkerlakken in Alkmaar aan kunt herkennen:

  • Uitwerpselen: Vindt u op sommige plekken in huis een soort van zwarte stof? Het kan u doen denken aan koffiedik. Dit zijn hoogstwaarschijnlijk de uitwerpselen van de kakkerlak.
  • Huidschilfers: Kakkerlakken laten huidschilfers los. Kakkerlakken vervellen soms wel tussen de vijf en acht keer in hun leven. De huidschilfers vindt u vaak op de plekken waar de kakkerlak zich voortplant of waar etensresten zijn te vinden.

Komen bovenstaande zaken u bekend voor? Grote kans dat u last heeft van kakkerlakken in Alkmaar. Neem snel contact met ons op zodat we u kunnen helpen bij dit probleem.

Zijn kakkerlakken schadelijk voor uw gezondheid?

Veel mensen weten het waarschijnlijk niet maar kakkerlakken zijn schadelijk voor uw gezondheid. Kakkerlakken dragen namelijk allerlei bacteriën en ziektes met zich mee die ze kunnen overdragen op mensen. Dit kunnen ze op drie verschillende manieren doen:

  • Via de uitwerpselen
  • Via de huidschilfers
  • Via de speekselsporen

Ouderen, kleine kinderen en mensen die al ziek zijn hebben een verhoogd risico bij een kakkerlakkenplaag. Naast dat u last kunt krijgen van maag- en darmontstekingen zijn er nog een aantal ziektes waar u last van kunt krijgen wanneer u kakkerlakken in u huis heeft. Denk hierbij aan:

  • Schimmelinfecties
  • Salmonella
  • Tuberculose
  • Hepatitis

Het is daarom van belang om een kakkerlakkenplaag zo snel mogelijk te bestrijden. U kunt hiervoor de hulp inschakelen van VKP Totaalonderhoud. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring in het bestrijden van ongedierte en dus ook in het bestrijden van kakkerlakken in Alkmaar. Ons team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Belt u vandaag voor 12 uur? Dan komen wij direct bij u langs. Anders bezoeken wij u binnen 24 uur na het eerste contactmoment.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken