9,4

Houtworm in Utrecht bestrijden

Houtworm in Utrecht, een loerend gevaar

Heeft u last van beestjes die langzaamaan uw hout helemaal opeten? Misschien heeft u nog geen beestjes gezien, maar ziet u wel overal in het hout kleine ronde gaatjes. Grote kans dat u last heeft van houtworm in Utrecht en dus tijd om er iets aan te doen!

Waar komt houtworm het meeste voor?

Houtworm eet hout om zich te kunnen ontwikkelen tot een volwassen houtworm. Volwassen houtwormen eten dus geen hout, enkel de larven. Deze eten hout net zo lang tot ze helemaal volgroeid zijn. Een aardig lange periode waarin uw huis al enorm kan zijn aangetast.

Houtworm nestelt zich vaak vooral alleen in onbewerkt hout. Woont u dus in een oud huis? Dan heeft u grote kans dat u last heeft van houtworm in Utrecht. Oude huizen werden vroeger vaak gemaakt van hout, waardoor dit een heus walhalla is voor de houtworm.

Maar ook mensen met een nieuw huis hebben er kans op. Houtworm in Utrecht kan in de kozijnen zitten, in meubels, wanden en plafonds. De gaatjes die worden gemaakt door de houtworm zijn niet alleen lelijk, het is ook nog eens gevaarlijk. Meubels en objecten kunnen alleen beschadigen, maar als het echt een grote plaag is en het huis wordt aangetast, dan zou het pand zelfs kunnen instorten. Voorkom dit op tijd en zorg dat een professional komt kijken bij uw houtworm in Utrecht.

Hoe voorkomt u houtworm?

Houtworm is bijna niet te voorkomen. U kunt er alleen wel voor kiezen om geen gebruik te maken van onbehandeld hout en al het hout te behandelen met verf of beits. Ervaring leert dat houtwormen in Utrecht hier minder happig op zijn. Controleer ook brandhout op houtworm voordat u dit naar binnen draagt.

U kunt meubels eventueel van tevoren insmeren met een middel tegen houtworm. Zo weet u zeker dat dit veilig is voor de verwoestende houtworm in Utrecht.

Pak houtworm in Utrecht professioneel aan!

Natuurlijk kunt u van alles zelf uit gaan proberen. Maar zoals eerder beschreven kan houtworm echt gevaarlijke schade aanrichten. Het is dan ook niet verstandig om te lang te wachten met het bestrijden van de houtworm in Utrecht. Maak een afspraak met VKP Totaalonderhoud. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring in het bestrijden van ongedierte en dus ook met de bestrijding van houtworm!

Wanneer u ons belt voor een afspraak dan komen wij binnen 24 uur bij u langs om poolshoogte te nemen. Belt u voor 12 uur of heeft het spoed? Dan komen wij uiteraard dezelfde dag nog bij u langs.

Ons team heeft kennis en ervaring en daarom weten we dat houtwormbestrijding in Utrecht expertise nodig heeft. De schade die het eenmaal heeft aangericht kunnen we niet meer tegengaan. Maar we kunnen er wel voor zorgen dat er niet nog meer schade wordt toegebracht aan uw huis!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken