9,4

Houtworm in Hilversum bestrijden

Houtworm in Hilversum, onderneem actie!

Heeft u geconstateerd dat u houtworm heeft thuis of op kantoor? Of misschien heeft u meubels opgeslagen en is daar de houtworm ontstaan?

Houtworm is erg vervelend. Het tast uw huis of kantoor aan, maar ook de meubels en andere producten. Hoe komt u nu het snelste af van houtworm in Hilversum en wat kunt u het beste zelf doen? Onze specialisten leggen u het graag uit.

Hoe komt u het snelste af van houtworm in Hilversum?

De snelste manier om van uw houtworm in Hilversum af te komen is door de specialist in ongediertebestrijding in te schakelen. Houtworm ontdekt u vaak namelijk niet in het beginstadium en daarom heeft u kans dat het al veel verder is doorgeslagen dan u in eerste instantie dacht.

Het is daarom van belang om niet nog langer te wachten maar om contact op te nemen zodat de houtworm op de juiste manier kan worden bestreden.

Kunt u houtworm zelf bestrijden?

Zelf bestrijden van houtworm is lastig. Dit heeft vooral te maken met het feit dat houtworm vaak in grote objecten en of meubels is gaan zitten. Niet iets wat u makkelijk even zelf aanpakt.

Heeft u houtworm in een klein object? Dan kunt u twee dingen doen. U kunt ervoor kiezen om het object voor minimaal 2 weken in de vriezer te stoppen. De houtworm vriest op deze manier dood. Of u kiest ervoor om het object bij een temperatuur van 70 graden te verwarmen in de oven. Zo zorgt u er ook voor dat de houtwormen het niet overleven.

Echter wanneer het object te groot is, is dit geen optie om de houtworm in Hilversum te bestrijden. De enige manier voor u om ervan af te komen is om een professional in te schakelen.

Houtworm in Hilversum voorkomen

Voorkomen is altijd beter dan bestrijden! Van houtworm is gebleken dat zij bewerkt hout bijvoorbeeld met verf of lak, niet prettig vinden. De kans dat houtworm daarin zal komen is dan ook kleiner. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd de houtworm in Hilversum preventief bestrijden met behulp van sprays. U kunt de meubels, objecten of andere zaken van tevoren in sprayen met bestrijdingsmiddel. Zo is de kans al kleiner op een uitbraak van houtworm.

Hulp of advies

Wilt u graag meer weten over ongedierte of houtworm in Hilversum? U kunt dan altijd contact opnemen met ons. Ons team van professionele mensen staan klaar om u te voorzien van deskundig advies. Belt u vandaag voor 12 uur? Dan komen wij nog bij u langs. Belt u na 12 uur? Dan komen wij binnen 24 uur bij u langs om het probleem te bekijken en te verhelpen.

Ook na het bestrijden van de houtworm in Hilversum zullen wij nog een aantal keren bij u langs komen om te checken of de houtworm echt verdwenen is.

 

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken