Over ons

VKP Totaalonderhoud

Met optimale service voor al onze klanten

Wanneer u een bedrijf zoekt om reinigingswerkzaamheden uit te voeren, ongedierte te bestrijden of onderhoudswerkzaamheden te verrichten, dan heeft u een aantal eisen. Althans, dat zouden wij wel hebben.

Een betrouwbaar bedrijf is bijvoorbeeld een harde eis. U wilt niet zomaar iemand door uw woning of bedrijfspand laten lopen. Daarnaast wilt u zeer waarschijnlijk een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een eerlijke prijs voor kwalitatief werk, want uiteindelijk is het wel de bedoeling dat u ook daadwerkelijk klaar bent wanneer de medewerker weer in de bedrijfsauto plaatsneemt en wegrijdt. Dat is waarom wij bij VKP alle aandacht leggen op drie punten: betrouwbaarheid, professionaliteit en kwaliteit. En daarnaast zijn we speciaal voor u gewoon 24/7 bereikbaar zodat u altijd bij ons terecht kunt.

ZORGVULDIGE INSPECTIE

Een inspectie van ons is grondig, waar anderen de oorzaak niet vinden gaan wij tot het uiterste met onderzoek om uw vragen te beantwoorden.

SCHERPE OFFERTE

Altijd een scherpe offerte op maat, inclusief duidelijke prijzen en transparante afspraken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

EFFECTIEF ONDERHOUD

Uitdagingen oplossen en problemen voorkomen. Met goed advies en preventieve behandelingen streven wij effectief en duurzaam onderhoud na.

De kracht van VKP Totaalonderhoud

VKP combineert jarenlange ervaring, expertise en kwaliteit met uitstekende service en dat is de reden waarom wij een autoriteit zijn geworden op het gebied van onderhoud, reiniging, ongedierte- en vogelbestrijding.

Wij zorgen ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk opgepakt en verholpen wordt. Daarbij maken we altijd gebruik van milieuvriendelijke oplossingen en zorgen we voor discretie. Wanneer wij in uw bedrijf aan het werk moeten om een bepaald probleem op te lossen, dan hoeft niet iedereen dit te weten immers. Zeker niet wanneer het gaat om schimmels of ongedierte in uw bedrijfspand.

Voor bedrijven en particulieren

Bedrijven en particulieren hebben vrij weinig met elkaar gemeen wanneer zij een geschikte partner zoeken. Tenzij het gaat om een bepaald vastgoed. Huizen en bedrijfspanden verschillen wel degelijk van elkaar, maar dezelfde problemen kunnen in elk vastgoed voorkomen. Wij richten onze dienstverlening op zowel bedrijven als particulieren, omdat wij met onze expertise en ervaring altijd in staat zijn om een passende oplossing te vinden. Ongeacht of dat uw privékeuken is of een keuken waarin elke dag voor honderden mensen eten gemaakt moet worden.

Als betrouwbaar en professioneel bedrijf met alle aandacht voor de kwaliteit van onze dienstverlening, kunnen we voor elk pand een oplossing op maat vinden. Ongeacht de aard van het pand of de omvang van het probleem. Als specialisten zien we geen hindernissen, we zien de oplossingen die passen bij uw situatie. En daarmee maken we een enorm verschil.

SCHAKELT U ONS VANDAAG NOG IN?

Heeft u een probleem, een plaag of moet er onderhoud verricht worden? Wacht dan niet te lang en schakel ons vandaag nog in, zodat de omvang beperkt kan blijven. Mail ons direct op info@vkptotaalonderhoud.nl of bel naar 085 – 30 35 290 zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen. Bij VKP bent u altijd in goede handen.

Ons team staat voor u klaar!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken