Ongedierte in de bouw is helaas een veel voorkomend en bijzonder schadelijk probleem. Heeft u een bouwbedrijf en zijn daar houtaantasters, muizen of ander ongedierte aangetroffen? Dan kunt u die beter zo snel mogelijk laten bestrijden. Onze gespecialiseerde medewerkers staan direct voor u klaar en bestrijden ze effectief!

Schade door ongedierte in de bouw

De aanwezigheid van ongedierte kan grote gevolgen hebben voor een bedrijf in de bouw. Diverse houtaantasters kunnen uw hout ruïneren en muizen knagen aan constructies. De schade als gevolg van deze plaagdieren kan enorm zijn en grote financiële problemen geven.

Wilt u dat voorkomen? Dan kunt u het best samenwerken met een ongedierte bestrijdingsdienst. Onze gespecialiseerde medewerkers controleren preventief en bestrijden eventuele plagen effectief.

Schade door houtaantasters in de bouw

Heeft u een bedrijf in de bouw? Laat dan regelmatig uw opslag van materialen en uw goederen controleren door een gespecialiseerde bestrijdingsdienst. De aanwezigheid van houtrot, schimmel, zwammen, houtwormen of boktorren kan grote gevolgen hebben voor uw hout. Dat kan de waarde van uw goederen of materialen aanzienlijk verminderen.

Houtaantasters kunnen ook desastreus zijn voor houtconstructies in uw gebouw. Uw pand kan behoorlijke schade oplopen door ongedierte dat het hout aantast. In het ergste geval zorgen houtworm, boktorren, schimmel of zwammen voor grote verzwakking van uw draagconstructies. Dat kan instorting van uw gebouw tot gevolg hebben.

Heeft u een plaag of besmetting ontdekt bij één van uw opdrachtgevers? Ook dan kunt u direct onze medewerkers inschakelen om grote gevolgen te voorkomen. Uiteraard bespreken we graag de diverse mogelijkheden.

Schade door muizen in de bouw

Als u een bedrijf heeft in de bouw is het verstandig om ook regelmatig uw projecten te laten controleren door een gespecialiseerde bestrijdingsdienst. Zeker op bouwplaatsen komen regelmatig muizen voor. Ze veroorzaken schade aan de constructie en fundering van uw bouwproject.

Muizen veroorzaken uiteraard ook overlast bij uw medewerkers en toekomstige bewoners. Ze dragen veel vuil met zich mee. Hun buiken hangen tijdens het lopen over de grond en daardoor pikken ze alles op waar ze overheen lopen. Bovendien zijn muizen vaak nat van hun eigen urine. U kunt zich voorstellen dat ze door hun vervuiling en urine snel besmetting en ziektes kunnen veroorzaken.

Bent u bezig met een bouwproject en heeft u gemerkt dat er muizen rondlopen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Muizen krijgen gemiddeld 16 nakomelingen per jaar. Voor u het weet heeft u last van een heuse muizenplaag. Die kan flinke schade aanrichten aan uw project.

Samenwerken in preventie van ongedierte

Heeft u last van houtaantasters of ander ongedierte en werkt u in de bouw? Vaak bent u dan al te laat en is er al een heuse plaag ontstaan. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijf of uw bouwproject. Voorkomen van dergelijke situaties is altijd beter dan genezen. Daarom is het verstandig samen te werken met een gespecialiseerde ongedierte bestrijdingsdienst.

Levert u regelmatig nieuwe projecten op? Zorg er dan voor dat u samenwerkt met een ongedierte bestrijdingsdienst die uw projecten standaard preventief controleert. Zo weet u zeker dat u uw projecten zonder plagen of schade oplevert. Uiteraard kunt u onze gespecialiseerde medewerkers ook inschakelen voor het behandelen van houtrot, schimmel, zwammen of plagen van ongedierte.

Voorkomen is altijd beter

Als u preventief te werk gaat heeft u minder snel last van ongedierte. Vaak wordt er echter gewacht tot er een echt probleem is. De plaag heeft zich dan helaas al uitgebreid en de schade is onnodig groot. Ongedierte plant zich razendsnel voort. Het heeft een onstilbare honger en vreet aan alles wat het tegenkomt.

Wilt u een plaag voorkomen? Dan is het belangrijk goede richtlijnen in acht te houden. Zorg er voor dat vocht geen toegang krijgt tot houtwerk en behandel het indien nodig. Laat bouwvakkers geen etensresten achterlaten. Ruim kruipruimtes leeg en dicht kieren af. Heeft u toch een probleem? Onze medewerkers voorkomen niet alleen, maar helpen u ook met het bestrijden van ongedierte.

Onze Dienstverlening

  • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen
  • Altijd bereikbaar voor vragen
  • Geen voorrijkosten
  • Aangesloten bij NVPB
  • Snelle service voor alle klanten
  • Altijd deskundig advies
  • Klanttevredenheidscijfer 9,8

Klanten vertellen

Lees hoe anderen onze service ervaren.

Geweldig snel geholpen. Binnen een dag was onze boerderij geïnspecteerd op houtworm de volgende dag stonden er 3 vakmannen met een hoogwerker om onze boerderij houtworm vrij te krijgen! Helemaal top echt een aanrader.

    

Otto Jan Plichter

Google Review

Super bedrijf met top mensen. Al aan de telefoon wordt je zeer prettig te woord gestaan en de collega hier ter plaatse was ook ontzettend vriendelijk, sympathiek en professioneel. Dikke aanrader.

    

Wouter Veersema

Google Review

et|icon_clock_alt|}

24/7 bereikbaar

et|icon_search|U

Vakkundige inspectie

et|icon_chat_alt|w

Juist advies

et|icon_box-checked|Z

Professionele oplossingen

et|icon_like|

Preventieve behandelingen